1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

re-installed with classic sa client problems

Discussion in 'UHall' started by blueturtle, Sep 16, 2009.

  1. blueturtle

    blueturtle Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    so i re-installed the client with the classic sa from the uo website and now the buttons on the side of my mouse dont work (buttons 4 + 5) any thoughts?
     
  2. Kiminality

    Kiminality Guest

    The classic client doesn't have support for macros or bindings on mouse buttons.
    UOA's the only way to do that
     
  3. blueturtle

    blueturtle Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    well thats what i ment my buddys buttons wtill work with uoa but mine dont even tried setting the buttons to diff keys and still nothing.