1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice

Screen shots of EC / mods

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Storm, Nov 30, 2010.

  1. whitesmith

    whitesmith Lore Master

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    993
    Work in progress.....

    Work in progress.jpg
     
    Storm likes this.
  2. Trevor Peterson

    Trevor Peterson Adventurer

    Joined:
    Oct 29, 2014
    Messages:
    89
    Likes Received:
    8
    the more hotbars you guys have the more lag you will in game. I set all my macros in the macros tab except for 2 hotbars and it works well
     
  3. Lord Frodo

    Lord Frodo Grand Poobah
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    3,393
  4. Llewen

    Llewen Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    4,789
    Likes Received:
    250
    I get 40 - 80 fps in the default ui. 15 - 30 in Pinco's. I love Pinco's UI, and I probably would get higher fps with fewer hotbars, but the problem isn't entirely the number of hotbars I use.
     
  5. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,177
    Likes Received:
    4,622
    But you still have to drag the macro to a hot bar to assign a key to it though right? or am I missing something...?
     
  6. Llewen

    Llewen Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    4,789
    Likes Received:
    250
    You can assign hot keys right in the macro window. I prefer to do that. I find assigning hot keys to items on hot bars to be messy looking...
     
  7. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,177
    Likes Received:
    4,622
    Oh nice. I've never tried this! I just pull the spells out of my book to the hotbars then right click and assign a key.

    I will try doing them from within the macro window when I get home tonight.
     
  8. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,177
    Likes Received:
    4,622
    OK I found it. Need to make a macro, add the spell then right click on it. I will give it a try and see if it lags less. I do normally have a load of hotbars maybe 10+

    From your experience if you have the hot bars closed does that make things better as 50% of mine are closed.