1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Technical issues while power filling BOD's

Discussion in 'UHall' started by Zannette, Jan 31, 2012.

  1. Zannette

    Zannette Guest

    Hello everyone,
    To prepare for the new patch and bod changes I burned thorough 100k iron ingots and filled my exceptional iron bod's.

    I noticed that after filling 30 or so BOD's my games starts lagging and slowing down.

    I have a year old Alienware laptop that has no problems running any of the newer games so I know its not my computer.

    If I log out and back in it goes back to normal. I use EC client.

    Does anyone else has this problem and a possible solution.


    Thank you,
    Z
     
  2. iamSnippa

    iamSnippa Journeyman

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    283
    Likes Received:
    8
    This may be related to the EC lag issue with containers, which has been posted about numerous times.