1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Two things I have been having issues

Discussion in 'Stratics Help and Suggestions' started by Zosimus, Feb 28, 2013.

  1. Zosimus

    Zosimus Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    4,370
    Likes Received:
    720
    Stupid log in has diasapeared completely. I have to use the sign up now just to log in. I have cleaned out my cookies and everything on my computer. Any othewr site no issues at all just Stratics.


    Second, it seems like a script is running on forever on the site before it loads. Any other site I can blink my eye and I am fully loaded. Stratics seems like its stuck and takes a 20 seconds to load. The other day I got a warning that the page was still setting up and if I want to stop the script.


    As I said no other site I have issues with just Stratics and been like this for 3 days. Somebody change something?