1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

UI elements bug out when dragging map/containers around?

Discussion in 'UHall' started by belgare231, Jun 4, 2014.

  1. belgare231

    belgare231 Visitor
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
  2. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    31,414
    Likes Received:
    5,780
    never seen that before. What graphics card do you have? and are the drivers upto date?
     
  3. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    4,587
    What about if you turn off the legacy backgrounds and just have the normal grid setup?
     
  4. belgare231

    belgare231 Visitor
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Ah, the 'ol updating graphics drivers + reboot appears to have fixed it. Thanks!