1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

UO EC Will not load since patch...

Discussion in 'UO Resources' started by Scotia, Dec 7, 2010.

  1. Scotia

    Scotia Guest

    After patch last night I played the game fine. But this morning it sits there for sometime then I finally get this error message;

    'Patch Error!'
    "The patch client was unable to retrieve the file [patcher.prod.sig] from the patch server. Please try the patch operation again in a short while.'

    I run XP and my husband runs Win 7 and we both are getting this message on our computers this morning. He is able to load UO 2d...but not EC.

    Anyone else experiencing this or any suggestions?
     
  2. Babble

    Babble Guest

    they said on a post the patch server will be down for a bit
    :p
     
  3. Scotia

    Scotia Guest

    oh whoops, I missed that post! ;) lol