1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Vendor Search Vagueness.

Discussion in 'UHall' started by TullyMars, Oct 24, 2014.

  1. TullyMars

    TullyMars Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    533
    Likes Received:
    68
    This morning, I used to be able to type in something like "commodity shadow" into the vendor search and things would come up.

    Now it says "Your search criteria is too vague. Please refine your criteria and try again."

    I know that vendor search was being taken down for some type of fix or maintaining or whatever...is this an expected result? Will this be fixed? Do I report it to bugs? What did you do to my vendor search?
     
  2. Larisa

    Larisa Publishing Manager, Stratics Leadership Team
    Editor Reporter Moderator Professional Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend Editor Fallen Lords

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    6,090
    Likes Received:
    3,718
    Yeah mines all wonky too. I just typed in something simple...Scroll...you'd think that would be an easy one. It was on the *Please wait for your search to be complete* screen for about 20 seconds and then I got the same thing you did....maybe do a bug report on it would be best.
     
  3. Capt. Lucky

    Capt. Lucky Grand Inquisitor

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    4,115
    Likes Received:
    3,664
    Well for a few hours after they fixed it it worked really really well. Now it just times out :( But when it did work I was checking it out. It showed all the new items, and everything I could think of that didn't show up before was showing up now. Too bad it quit working :p
     
  4. TullyMars

    TullyMars Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    533
    Likes Received:
    68
    I thought I saw it working after the downtime, but I wasn't sure if I had my timeline correct.
     
  5. Olahorand

    Olahorand Slightly Crazed
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    253
    If at least the item name would be shown in the list given out ... as of now its a pain with all the deeds having to mouse over and wait, until the description shows up (which might be fast in other parts of the world, but not here).
     
  6. Capt. Lucky

    Capt. Lucky Grand Inquisitor

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    4,115
    Likes Received:
    3,664
    I'm not having that problem. Currently all is quick and smooth. Your either gonna have to wait for it to load up at the beginning of the search or when you mouse over it. Either way you have to wait for it to load. Perhaps this way you only have to wait for what your actually interested in seeing. As I said it's very quick for me so I'm not sure. Sorry your having problems :(