1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Weird issue

Discussion in 'UO Siege Perilous' started by Victim of Siege, Mar 22, 2015.

  1. Victim of Siege

    Victim of Siege Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Safe Haven

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,917
    Likes Received:
    3,743
    Just had a weird problem where UO wouldn't run, gave me an error about not being able to open the patcher, "Make sure the program isn't already running" nothing i did would let it open. I am currently re-installing the game to see if that fixes it. it wouldn't even give me the option to "Perform Full File Check" this just happened by the way, i was sitting in the Council chamber talking in Gen chat when i lost conn and couldn't get the game to restart.
     
    #1 Victim of Siege, Mar 22, 2015
    Last edited: Mar 22, 2015
  2. Candy Cane

    Candy Cane Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    162
    Likes Received:
    169
    I got disconnected about the same time but was able to log right back in.
     
  3. Victim of Siege

    Victim of Siege Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Safe Haven

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,917
    Likes Received:
    3,743
    it must have been the files got corrupted when i had a power-outage during gameplay this morning. lots of weird things happened. it got stuck in a loop updating, then rolling back the updates to windows. and a few other odd things. no biggie I re-installed both clients and all is well.