1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Where is the UO Patch Directory in Windows 7?

Discussion in 'UHall' started by sablestorm, Sep 3, 2010.

  1. sablestorm

    sablestorm Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    2,238
    Likes Received:
    490
    First off, I don't use Windows 7. I just have a guildmate/returning player who is trying to install the classic client but is getting patch errors. I advised him to clear the patch directory but he can't seem to find it. Anyone know where it may be found?
     
  2. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    21
    program files(x86)/electronic arts/uo version/patch
    make sure hes running it as administrator.
     
  3. Gilmour

    Gilmour Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    1,901
    Likes Received:
    340
    run as admin or it wont patch cause it cant write then :p should solve the issue
     
  4. sablestorm

    sablestorm Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    2,238
    Likes Received:
    490
    Yep, that was the issue. Thanks all.